Відновлення мовлення та безпека персоналу – наші беззастережні пріоритети

 
За інформацію Донецької філії Концерну РРТ, 30 червня 2014 року орієнтовно о 23 годині 30 хвилин відбулося падіння антенно-щоглової споруди на горі Карачун. Це сталося  внаслідок обстрілу бойовиками позицій сил АТО поблизу території радіотелевізійної передаючої станції міста Краматорськ. Через те, що вказана територія з травня місяця знаходиться в зоні активних бойових дій, антенно-щоглова споруда ще раніше отримала ряд пошкоджень, з об`єкту не здійснювалась трансляція сигналів радіо- та телевізійних мовників. На момент падіння антенно-щоглової споруди на території станції технічний персонал Концерну був відсутній. Обвалення антенно-щоглової споруди не завдало шкоди житловим будинкам, оскільки останні знаходяться на суттєвому віддаленні від РТПС.
На даний момент, незважаючи на суттєві складнощі, визначаються стан будівель станції та наслідки пошкодження конструкцій антенно-щоглової споруди.
Керівництво Концерну РРТ вважає своїм першочерговим завданням повернення трансляції українських каналів, там де вона була перервана. Проте не менш важливою є турбота про безпеку кожного співробітника, особливо про виключення загрози життю та здоров’ю людей. Це враховується при запровадженні заходів з відновлення мовлення, які будуть здійснюватися за першої ж можливості.