Для здійснення радіомовлення Концерн РРТ переважно використовує ту ж саму інфраструктуру що і для телевізійного мовлення. На радіотелевізійних передавальних станціях (РТПС) радіопередавачі розташовані разом з телевізійними передавачами, антени встановлені на одних і тих же антенно-щоглових спорудах. Разом с тим серед об’єктів Концерну РТТ є 2 виділених потужних радіомовних центри та декілька спеціалізованих радо передавальних станцій.

Взагалі інфраструктура радіомовлення Концерну РРТ включає в себе:

- 417 радіотелевізійних передавальних станцій (з них 76 – потужних);
- 341 власних радіомовних передавачів, (з них 194 – потужністю 1 кВт і більше), з яких:

47 передавачів середніх хвиль (СХ),
12 короткохвильових (КХ),
282 передавачі діапазону УКХ (ДВЧ-ЧМ);

- понад 500 антенно-щоглових споруд (заввишки від 70 до 382 метрів);
- більше як 12 тис. км радіорелейних ліній для доставки сигналу до передавачів;


На технічному обслуговуванні підприємств та філій Концерну РРТ знаходиться близько 300 радіомовних передавачів комерційних мовників: Радіо Рокс - Україна, DJ FM, Ретро FM, Europa Plus Україна, Бізнес Радіо, Радіо Ренесанс, Радіо Мелодія, Джем FM, Радіо Эра, Хіт - FM, Радіо Nostalgie, Lounge FM, GALA радіо, Суперрадіо, Релакс радіо, Радіо Шансон, Просто Радіо, Люкс FM, Радіо Шарманка, Радіо 24, Голос Столиці, Kiss FM, Авторадіо - Україна, Наше Радіо та інших.
 
Потенційним клієнтам (замовникам) Концерн РРТ може запропонувати:
 
Для розповсюдження комерційних радіопрограм на коротких хвилях можуть бути задіяні 11 передавачів Концерну РРТ потужністю від 100 кВт до 1,2 МВт з об’єктів, розташованих в Миколаївській, Львівській і Харківській областях. Загальна потужність випромінювання передавачів може складати 3 МВт.
Наявність передавачів, антенно-щоглових споруд дає можливість здійснювати мовлення практично на всі континенти і більшість країн світу.

Комерційним мовникам у діапазоні УКХ ми пропонуємо розміщення FM-передавачів на об’єктах Концерну РРТ, що має розгалужену мережу антенно-щоглових споруд (заввишки від 70 до 386 метрів), спроможний надати для обладнання надійне робоче середовище, забезпечити висококваліфіковане обслуговування та безпеку.