Мовлення українських каналів підтримується в максимально можливому обсязі й буде повністю відновлятися за першої можливості

Так звана координаційна рада трудового колективу КРРТ останнім часом широко розповсюджує численні заяви та звернення, в яких безпідставно засуджується діяльність нинішнього керівництва Концерну РРТ та стверджується, що колектив КРРТ невдоволений цією діяльністю. У відповідь на такі заяви керівництво Концерну РРТ вимушене звернути увагу на те, що активістами цієї самопроголошеної ради є співробітники, що здебільшого працюють в Концерні з 2013 року. Ці люди не відображають інтереси усього багатотисячного колективу Концерну, який не уповноважував їх виступати від свого імені.
Суттєва частина їхніх по суті наклепницьких тверджень полягає у тому, що, коли проти України ведеться неоголошена війна, керівництво Концерну займається антидержавними діяннями, які зокрема полягають в безперервному фінансуванні енергозабезпечення об’єктів КРРТ у Донецькій та Луганській областях, що здійснюють трансляцію російських телеканалів.
Керівництво Концерну РРТ відкидає такі звинувачення з огляду на їхню безпідставність та упередженість.
Концерн не фінансує трансляцію російських каналів у Донецькій та Луганській областях.
Щодо повного припинення фінансування подачі електроенергії, компанії-постачальники в такому разі припинять живлення всіх об’єктів КРРТ у Донецькій та Луганській областях. А це призведе до припинення ефірного мовлення всіх українських телеканалів на значній частині Східної України.
Про поточний стан справ на об’єктах КРРТ у Донецькій та Луганській областях керівництво Концерну РРТ постійно інформує Уряд України, РНБО та силові структури.
Керівництво Концерну РРТ вважає першочерговим завданням повернення трансляції українських каналів, там де вона була перервана. За першої можливості будуть вжиті усі заходи для її відновлення на територіях, які будуть повернуті під контроль українських силовиків.