Наша місія забезпечувати право громадян на вільний доступ до інформації.

9 травня 2014 року сталася пожежа в міському колекторі, наслідком якої стало вимкнення телевізійних каналів та радіостанцій, що транслюються з Києва.

Не зважаючи на те, що аварія трапилась за межами зони відповідальності Концерну РРТ, керівництво та фахівці Концерну оперативно організували взаємодію усіх мовників та структур, задіяних в подачі сигналу на Центр контролю і управління телебаченням та радіомовленням, що знаходиться в Київській телевежі.

Завдяки вжитим заходам та ефективній координації дій вдалося оперативно організувати резервні маршрути подачі сигналу. Були задіяні ресурси всіх каналів,  організовано будівництво резервних оптичних ліній в обхід місця пожежі, в аварійному порядку забезпечено виведення додаткового сигналу на супутник для подачі мовлення на віддалені станції. Таким чином було відновлено роботу мережу ефірного телебачення і радіомовлення в найкоротший термін.

Концерн РРТ готовий до викликів сьогодення, адже спирається на фаховий колектив співробітників, зокрема професіоналів на місцях по всій території України. Наша місія забезпечувати право громадян на вільний доступ до інформації незалежно від техногенних та інших ризиків.