16 листопада День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Встановлений Указом Президента 11.11.1994 № 667/94 на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення і телекомунікаційної галузі України.

16 листопада День працівників радіо, телебачення та зв'язку.

 

Встановлений Указом Президента 11.11.1994 № 667/94 на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення і телекомунікаційної галузі України.

 

Завдяки роботі 250 тисяч працівників галузі зв'язку та інформатизації України скорочуються відстані між містами і людьми, розповсюджується не тільки інформація, але і духовно-етичні цінності.

 

Концерн радіомовлення радіозв’язку та телебачення виступив ініціатором і організатором тематичного конкурсу дитячого малюнку «Завжди на висоті». Юні художники міста Києва, учні художніх шкіл, взяли участь в Конкурсі. Понад 70 дитячих робіт взяли участь у конкурсі, кращі з яких представлено на виставці.

15 листопада 2013 року відбулося відкриття виставки дитячого малюнку на тему «Завжди на висоті». Після того на Урочистих зборах керівник Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Захаренко Костянтин Володимирович привітав ветеранів галузі зв'язку та інформатизації.
Далі відбулося нагородження працівників галузі та дітей, учасників конкурсу малюнку, почесними грамотами та подяками Концерну РРТ. Для дітей організована оглядова екскурсія на Київську телевежу.