Концерн РРТ переконаний у об'єктивному підході до оцінки своєї діяльності з боку держави

На виконання доручення Прем'єр-міністра України з 6 лютого 2015 року проводиться  службове розслідування стосовно діяльності філій Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення на території проведення антитерористичної операції. Керівництво Концерну РРТ та філій працює з комісією, надає відповідні матеріали, свідчення та пояснення. У той же час для забезпечення неупередженого та об'єктивного розслідування Концерн РРТ утримується від надання будь-яких неофіційних коментарів для ЗМІ.
На жаль, саме у ці дні деякі колишні та відсторонені працівники Концерну РРТ, які причетні до спроби рейдерського захоплення державного підприємства (що мала місце 29.09.2014 та була очолювана колишнім в. о. керівника підприємства Захаренком К.В.), продовжують організовувати публічні заходи з метою вплинути на результати службового розслідування.
Вважаємо за необхідне відзначити, що слідчі дії за підозрами щодо попередніх діянь пана Захаренко, вже завершені, матеріали за ними передаються до суду. Чи не для уникнення від відповідальності колишнім в.о. гендиректора, що очолював Концерн за часів Януковича, саме зараз застосовуються різноманітні маніпуляції з громадською думкою? В його арсеналі вже присутні натяки на безпосередні зв'язки із високопосадовцями, авторитетними особами, що боролися з режимом Януковича.
Концерн РРТ переконаний у об'єктивному підході до проведення службового розслідування, яке завершиться 16 лютого. У нас не має сумніві щодо відданості спеціалістів державного підприємства своєму професійному обов'язку.