Фахівці Концерну РРТ вірні своєму професійному обов’язку

 
Керівництво Концерну РРТ зазначає стосовно інформації, яка поширюється в медіа, про звільнення директора Луганської філії Улезька Володимира Івановича: наразі В.І. Улезько не працює за станом здоров’я. В 2014 році в нього стався інфаркт, була здійснена операція на серці.
Зараз обв’язки директора філії виконує Дриндак Віктор Михайлович, керівник Лисичанської РТПС, що був відзначений медаллю «За працю і звитягу» за збереження працездатності станції під час боїв при визволенні міста.
Концерн РРТ не в змозі вплинути на ситуацію у місцевостях, що захоплені і тимчасово перебувають під контролем сепаратистів, й забезпечити роботу обладнання, щоб розповсюджувалось мовлення українських телевізійних каналів та радіостанцій згідно ліцензій. Озброєні люди чинять фізичний тиск на працівників Концерну РРТ та відсторонюють їх від роботи на об’єктах. Для проведення перекомутації сепаратистами залучаються сторонні спеціалісти. В разі найменшого спротиву з боку персоналу, сепаратистами чиняться погрози проведення так званого трибуналу а також знищення обладнання.
Керівництву Концерну РРТ не відомі факти співпраці з окупантами фахівців підприємства, наші працівники демонструють вірність своєму професійному обов’язку.