Голова Уряду подякував працівникам Концерну РРТ за повернення в ефір українських телеканалів.

 
16 липня 2014 року прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та інші повноважні особи в ході робочої поїздки у Донецьку область ознайомилися з перебігом робіт по відновленню трансляції українських телевізійний каналів. Проведення таких робіт надзвичайно важливе огляду на те, що забезпечення інформацією – є суттєвим фактором у здійсненні нормалізації життя місцевого населення.
На поточний момент працівники Концерну РРТ забезпечили повернення в місцевий ефір трьох телевізійних каналів: Першого Національного, «5 каналу» та «1+1». Перед фахівцями КРРТ стояло складне завдання – забезпечити поновлення українського мовлення в стислий термін ще й за умов виведення з ладу обладнання РПТС та падіння антенно-щоглової споруди на горі Карачун. Роботи могли розпочинатися лише після повного розмінування будівель станції та прилеглої території. Від моменту його завершення протягом трьох днів співробітниками Концерну РРТ було реалізоване тимчасове технічне рішення, яке дозволило розпочати трансляцію вказаних вітчизняних мовників. Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк висловив задоволення ефективною роботою й подякував тим, хто працював над поновленням мовлення українських каналів, про що просив повідомити колектив Концерну РРТ в розмові з генеральним директором підприємства, Олександром Півнюком.
Олександр Півнюк запевняє, що найближчими днями збільшиться кількість українських каналів, які транслюються Краматорською РПТС, а у більш віддаленій перспективі буде проведена відбудова антенно-щоглової споруди, по завершенню чого відновиться трансляція вітчизняних телерадіомовників у повному штатному обсязі.