Повернення в ефір українських мовників є важливою складовою нормалізації життя

 
Працівники Концерну РРТ, відповідно до вимог керівництва країни, забезпечують відновлення ефірного мовлення українських телевізійних каналів на території, що оточує міста Краматорськ та Слов’янськ. Співробітниками Концерну, в тому числі фахівцями з філій у сусідніх областях,, було розроблене тимчасове технічне рішення, доставлене, встановлене та введене в дію ретрансляційне обладнання.
Станом на 17 годину 15 липня 2014 року у вказаній місцевості розпочато мовлення Першого Національного та «5 каналу». Найближчим часом кількість українських каналів у тамтешньому ефірі буде збільшена щонайменше до десяти.
Разом з тим продовжується підготовка робіт з відбудови антенно-щоглової споруди на горі Карачун.
Керівництво й колектив Концерну РРТ висловлюють вдячність нашим співробітникам, які налагоджують мовлення українських телевізійних каналів у окрузі Краматорська та Слов’янська. Особливо з огляду на те, що поновлення трансляції українських мовників та термін її впровадження є внеском Концерну РРТ у виконання зобов’язань керівництва держави перед тамтешніми жителями. Адже забезпечення інформацією входить в перелік першочергових завдань, що були визначені Президентом та Урядом України задля нормалізації життя населення на вказаних територіях.