ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ Й ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!

Свято Покрови знаменує молитовне заступництво Божої Матері за людський рід, що віками вберігало народ України, який зазнав багато завоювань та чимало іншого лиха. Проте не було втрачене прагнення вільно жити на своїй, Богом даній, землі. Воно втілилось у козацьку звитягу, яка живилась вірою у покровительство Пресвятої Богородиці. Пам'ять про славні часи Козаччини та віра у заступництво Божої Матері надихали нові покоління борців за незалежність України.
Низький уклін всім хто проніс у серцях козацький дух, хто приставав до боротьби за свободу, справедливість, добру долю та благополуччя для всього українського народу.
Нині, у часи випробувань, коли треба відстояти Українську Державу нехай у заступництво Божої Матері надає наснагу в борні або у плідній праці на благо Рідного Краю й надає впевненість в тому, що лихоліття мине, продовжиться мирна розбудова нашої держави й буде досягнуте загальне благополуччя.
Бажаємо всім міцного здоров’я, добра, достатку, щедрої долі та, щоб кожен відчував заступництво Пресвятої Богородиці.
Слава захисникам України, сили й сприяння їм у благородній справі відстоювання незалежності нашої Держави й у здобутті міцного миру.