Щодо врегулювання взаємовідносин між Концерном РРТ та ТОВ 'Інтертелеком'

11 грудня 2020 року в судовому порядку між Концерном радіомовлення, радіозв’язку та телебачення  та Товариством з обмеженою відповідальністю  «Інтернаціональні телекомунікації» («Інтертелеком»)  всі наявні претензії з боку Концерну РРТ в частині погашення накопиченої кредиторської заборгованості на адресу оператора зв'язку ТОВ «Інтертелеком» повністю усунені. ТОВ «Інтертелеком» виконав всі свої зобов'язання по оплаті заборгованості в досудовому порядку.
Концерн РРТ і ТОВ «Інтертелеком» продовжать співпрацю за укладеними договорами, пов'язаним з обслуговуванням мережі мобільного зв'язку ТОВ «Інтертелеком». Таким чином національний оператор ТОВ «Інтертелеком» зможе в подальшому надавати якісні послуги зв'язку своїм абонентам.
Так спільними зусиллями Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України,  Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення та ТОВ «Інтертелеком» налагоджено конструктивний діалог співпраці між Концерном РРТ та ТОВ «Інтертелеком», що забезпечить нові етапи співпраці.