Йде розбудова мережі мовлення радіо «Пульс» (оновлено)

Концерном РРТ введено в експлуатацію радіомовні FM-передавачі для поширення у ряді населених пунктів Луганської області програм радіостанції «Пульс» (філія ПАТ НСТУ «Луганська регіональна дирекція»). Все необхідне для цього – передавальне обладнання, антени, фідери, тощо – було придбано власним коштом Концерну РРТ й змонтовано на об’єктах Луганської філії.
Радіостанція «Пульс» з 17 лютого 2017 року транслюється у Біловодську на частоті 102,1 МГц та у Зоринівці на частоті 100,1 МГц, а з 18 лютого – у Марківці на частоті 102,9 МГц та у Сватовому на частоті 103,5 МГц.
Передавачі введені в дію згідно дозволів на тимчасове мовлення на час проведення АТО, що були надані Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення. Запуск мовлення поповнює перелік заходів, які були здійснені на виконання рішень органів державної влади України щодо посилення інформаційної безпеки держави та нейтралізації негативного інформаційного впливу російських та сепаратистських мовників на населення в зоні АТО,
Найближчим часом Концерном РРТ планується подальше розширення мережі мовлення радіостанції «Пульс» у Троїцькому та  Білолуцьку.
Повідомлення про запуск трансляції програм радіостанції «Пульс» на півночі Луганщини на офіційному сайті розмістила Луганська обласна військово-цивільна адміністрація. Це повідомлення супроводжується довідкою щодо регіональних мовників, програми яких наразі розповсюджуються на підконтрольній українській владі території Луганської області.