Концерн РРТ продовжує здійснювати заходи з метою поширення та поліпшення мовлення обласної телерадіокомпанії поблизу Луганська

Концерном РРТ 12 жовтня 2015 року поблизу Луганська власними силами введено в дію радіомовний FM-передавач для розповсюдження програм «Радіо Пульс» Луганської ОДТРК на частоті 99,5 МГц.
Трансляцію розпочато відповідно до рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та на виконання рішень Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення щодо відновлення мовлення на Сході України.
Робота передавача забезпечує доступ мешканців Станично-Луганського району та частково м. Луганська до програм Луганського обласного радіо.
Також Концерном РРТ встановлене додаткове обладнання в мережі радіорелейних ліній. На ньому 13 жовтня 2015 року організовано канал подачі телевізійних програм Луганської ОДТРК для ретрансляції у вказаній місцевості на 25 телевізійному каналі з використанням нещодавно введеного в дію передавача. Здійснені заходи дали змогу доставляти якісний сигнал, а також значно підвищити надійність роботи телевізійного обладнання. Всі роботи виконано силами фахівців та за власні кошти Концерну РРТ.