Концерн РРТ демонструє стабільність фінансових результатів

За підсумками 2014 року планові показники фінансово-господарської діяльності Концерну РРТ виконані в повному обсязі.
План доходів від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) виконаний на 102,2%.
План валового прибутку виконаний на 124,7%, фінансового результату від звичайної діяльності до оподаткування – в 3,3 рази, чистого прибутку – в 2,8 рази.
План по сплаті платежів до бюджетів всіх рівнів виконано на 109%.
Середня заробітна плата одного працівника зросла на 12% порівняно з фактом 2013 року та на 11,9% до плану, при тому, що витрати на оплату праці, завдяки вжитим заходам з оптимізації адміністративно-управлінського та виробничого штату, зменшені на 3,7%.
У веденні поточної оперативної діяльності є тимчасові ускладнення. Джерелом надходжень для підприємства є комерційна діяльність з надання послуг, тому воно відчуває вплив несприятливої кон’юнктури ринку, що обумовлюється економічною та політичною ситуацією в державі. Це анексія Криму, військові дії та сході, стрімке зростання вартості товарів, робіт та послуг. Фактичний індекс цін виробників за 2014 рік становить 131,8%. Вартість електроенергії за 12 місяців 2014 року зросла на 21,9% (з 1,0324 грн за кВт-годину у січні 2014 року до 1,2585 грн. за кВт-годину у грудні 2014 року).
З огляду на вищевказане дивним є поширення низки спекуляцій щодо спроб доведення Концерну РРТ до банкрутства. Вважаємо що це є частиною деструктивної кампанії, що ведуть колишній виконувач обов’язків генерального директора Концерну РРТ Захаренко та члени наближеної до нього так званої «координаційної ради», угрупування, яке зараз називає себе «інформаційним майданом». Дана кампанія дестабілізує ситуацію в колективі й заважає нормальному протіканню виробничих процесів. Найбільш активним втіленням її була спроба рейдерського захоплення Концерну РРТ. Спробі захоплення було покладено край правоохоронними органами. Справу за фактом протидії законній господарській діяльності Концерну РРТ, вчиненої службовою особою (Захаренко К.В.) з використанням службового становища 10 березня 2015 року буде розглядати Шевченківський районний суд міста Києва.
Багатотисячний трудовий колектив Концерну РРТ налаштований на плідну працю щодо забезпечення стабільної роботи підприємства та підтримки інформаційної безпеки держави в умовах фактичної війни проти України.